Apollo ProFLow

We breiden ons assortiment uit met de Apollo ProFlow afsluiters.

De Apollo ProFlow productlijn bestaat uit een gerenommeerde serie statische en dynamische inregelafsluiters met actuators en een inregelcomputer.

De dynamische PICV afsluiters besparen veel tijd door de gecombineerde functies voor spoelen, afsluiten en inregelen. Samen met de statische inregelafsluiters vormen ze een compleet assortiment inregelafsluiters die tijd en geld besparen en de kans op extra onkosten aanzienlijk verlagen. Met de Apollo ProFlow inregelcomputer kan de statische druk, het drukverschil en het debiet in een hydraulische installatie gemeten worden.

Apollo ProFlow 1260

De 1260 inregelafsluiters zijn gebruiksvriendelijke, zeer nauwkeurige inregelafsluiters, die tijd besparen dankzij hun statische, vaste meetflens. Verkrijgbaar in de afmetingen DN15 tot DN50 met draad- of pressaansluiting.

Apollo ProFlow 1600

De 1600 PICV dynamische inregelafsluiters besparen veel tijd door de unieke combinatie van spoel-, afsluiter- en inregelfuncties. Deze gecombineerde eigenschappen resulteren in een tijdsbesparing tot wel 70% in vergelijking met alternatieven op de markt en hebben een aanzienlijke invloed op de verlaging van faalkosten die kunnen optreden bij het verwisselen en/of vervuilen van cartridges. Verkrijgbaar in de afmetingen DN15 tot DN25 met draad- of pressaansluitingen.

Apollo ProFlow V955

De V955 statische inregelafsluiters met flensaansluitingen vormen een complete serie inregelafsluiters en werken tijdbesparend dankzij de vaste meetflens. Verkrijgbaar in de afmetingen DN65 tot DN300.

deel dit bericht

meer nieuws

gerelateerde productlijnen