over ons

"don't just buy products, buy solutions."

Aalberts integrated piping systems ontwikkelt de meest geavanceerde geïntegreerde leidingsystemen voor distributie en controle van vloeistoffen en gassen. Deze systemen worden toegepast in verschillende markten zoals industrie, utiliteit en woningbouw. Wij bieden volledig geïntegreerde leidingsystemen in valve-, connection, fastening en piping technology.

In nauwe samenwerking met onze klanten bouwen wij het perfecte geïntegreerde leidingsysteem, dat aan al hun eisen voldoet. Onze leidingsystemen laten zich eenvoudig specificeren, installeren, controleren en onderhouden, waarmee u aanzienlijk bespaart op voorbereidings- en montagetijd. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en industriële normen, die vereist zijn in onze markten.

Wij zijn het enige bedrijf dat klanten echt elke keer een volledige oplossing biedt welke gemaakt en afkomstig is van één en dezelfde organisatie. Don’t just buy products, buy solutions.

onze missie

Met onze geïntegreerde leidingsystemen, ondersteund door de unieke Aalberts IPS design service, krijgt u altijd de beste en meest efficiënte oplossing voor de installatie van een geïntegreerd leidingsysteem. Vanaf het moment dat uw plan op de digitale tekentafel tot stand komt, geven wij advies over onze complete en op maat gesneden oplossingen. 

Via de Aalberts IPS Revit plug-in hebt u digitaal toegang tot het volledige productaanbod binnen Aalberts integrated piping systems. Deze informatie is altijd toegankelijk en actueel, zodat er een optimale en economisch gunstige installatie ontworpen kan worden die aan al uw eisen voldoet. 

Of het nu gaat om projectontwerp, installatie of onderhoud, wij zijn het enige bedrijf dat het complete systeem met passende services levert. Met onze knowhow, doortastendheid en ons innovatievermogen, zoeken wij altijd naar de perfecte oplossing voor de klant, die tot in elk detail moet kloppen, ook al moeten we het uitvinden. This is how we deliver excellence.

wereldwijde ervaring, lokaal advies

Actief op 30 locaties in 14 landen kan Aalberts integrated piping systems gebruik maken van wereldwijde kennis en internationale experts en tegelijkertijd op lokaal niveau ondersteuning bieden aan onze klanten. Om aan uw wensen te kunnen blijven voldoen is innovatie van groot belang. Onze ingenieurs zijn dagelijks bezig met het doorontwikkelen van bestaande systemen en diensten én met het ontwerpen van innovatieve oplossingen. Zo stellen wij onze klanten in staat om, nu en in de toekomst, elk project tot een groot succes te maken. 

Aalberts IPS design service

Met onze Aalberts IPS design service® bent u altijd verzekerd van het beste en het meest eenvoudig te realiseren leidingsysteem. Al vanaf de digitale tekentafel kunnen klanten advies krijgen voor totaaloplossingen op maat. Met onze Revit plug-in, hebben afnemers toegang tot ons volledige productaanbod, waardoor een optimale en voordelige installatie samengesteld kan worden die volledig aansluit bij uw wensen.

onze werkwijze

Wij werken wereldwijd, vanuit verschillende regio’s: Amerika, Verenigd Koninkrijk, Midden-Oosten, Azië-Pacific en Europa. Met meerdere vestigingen in tal van landen zitten wij altijd dichtbij onze klanten. 

Bij Aalberts integrated piping systems investeren we in onze klanten, maar óók in onze eigen 3500 medewerkers. Want wij beseffen als geen ander dat zij het hart van ons bedrijf vormen. Met passie, teamwork, verantwoordelijkheidsgevoel en diversiteit hebben we samen het vermogen om out-of-the-box te denken. Daarmee kunnen we vragen uit de markt vanuit diverse invalshoeken benaderen en weten we een keur aan oplossingen te bedenken. Onze mensen zijn bovendien voortdurend gefocust op optimale prestaties en continue vernieuwing. Het maakt dat we onszelf en de verwachtingen van onze klanten keer op keer weten te overtreffen. Good is never good enough.

Vanuit onze duurzame gedachtengoed dragen wij elke dag bij aan de circulaire samenleving. Deze overtuiging is sterk verweven met de wijze waarop wij zaken doen. Heroverwegen, verminderen en recyclen. Wij zijn ondernemend en nemen verantwoordelijkheid voor alles wat we doen. Wij vinden dat zelfontplooiing en diversiteit onmisbaar zijn. The Aalberts way, winning with people.

sterke merken en technologieen

Juist door de combinatie van onze experts op het gebied van leidingsystemen en onze krachtige en bewezen merken, zoals VSH, Apollo en Shurjoint garandeert voor u dat Aalberts integrated piping systems de ideale partner is voor de meest uiteenlopende projecten. Samenwerken, meedenken en kwaliteit leveren, blijven onverminderd en te allen tijde onze sterkste en belangrijkste beloftes.