segmenten

utiliteitsbouw

Onze leidingsystemen zijn excellent in utiliteitsbouw. Door de legio toepassingsmogelijkheden kunnen de systemen moeiteloos worden toegepast in grootschalige en kleinschalige (woning)bouwprojecten. Of het verwarmings-, koeling-, drinkwater-, gas- of sprinklersystemen betreft, wij hebben altijd een systeem in huis dat u toe kunt passen.


nieuwbouw en renovatie

Snelheid, vakmanschap en efficiency zijn belangrijke punten binnen de bouw. Daarom zijn onze producten perfect als compleet leidingsysteem of om prefab-installaties aan elkaar te koppelen.

Wij bieden press-, knel-, groef– en pushsystemen inclusief appendages voor dik- en dunwandige metaal en kunststof buis. De systemen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten, met als voordeel dat u één aanspreekpunt heeft, gebruik kan maken van systeemgarantie en kosten bespaart door efficiënt te kunnen installeren.

Het grote aanbod overgangskoppelingen zorgt voor een eenvoudige overgang en aansluiting. Met een groef-/press-overgangskoppeling kan bijvoorbeeld eenvoudig van VSH Shurjoint de verbinding worden gemaakt naar VSH XPress of, voor dikwandige buis, naar VSH PowerPress. Hierdoor kunnen systemen van 12 mm naar 104” aangelegd worden.

Afhankelijk van de omgeving, de temperatuur, de werkdruk, de benodigde certificaten en het getransporteerde medium kunt u kiezen uit het brede Aalberts IPS assortiment.

Aalberts integrated piping systems excelleert in elk gebouw.

heb je vragen?

neem gerust contact op