segmenten

industrie

Aalberts integrated piping systems levert al decennia kwalitatief hoogwaardige, gecertificeerde leidingsystemen aan de industrie. Leidingsystemen en appendages die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze leidingsystemen zijn ongeëvenaard wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid, hygiëne en installatiesnelheid en daardoor ook kostenbesparend.

Met VSH XPress bijvoorbeeld, verloopt de installatie tot tien keer sneller dan wanneer u zou lassen. Bovendien komt er geen open vlam aan te pas en kan het bedrijfsproces gewoon doorgaan tijdens de installatiewerkzaamheden. Door het vermijden van las- en soldeerwerkzaamheden zorgt dit voor meer veiligheid op de werkvloer.

U heeft bij ons een ruime keuze uit leidingsystemen die geschikt zijn voor diverse vloeistoffen, gas, hoge temperaturen en hoge drukken tot wel 560 bar. Het geheel is compleet te maken met de vele appendages uit ons assortiment, zoals kogelkranen, vlinderkleppen en terugslagkleppen.

procesindustrie

Juist in de procesindustrie onderscheiden de kwaliteit, betrouwbaarheid en vele toepassingsmogelijkheden van de Aalberts integrated piping systems systemen zich van andere oplossingen. Door de snelle installatie beperkt u de downtime.

machinebouw

Flexibiliteit in het aanleggen van de meest optimale route van het leidingsysteem maakt het werk van de installateur gemakkelijker in de voorbereidende en uitvoerende fase van het installatieontwerp. Met onze systemen zijn er minimale voorbereidingen noodzakelijk. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt om zowel in productie (prefab) als op locatie te verbinden.

food & beverage

Wanneer hygiëne een belangrijke rol speelt bieden wij een breed assortiment RVS fittingen aan in de maten 12 t/m 108 mm (DN10-DN100).

automotive

Bij de moderne productiemiddelen in de automotive industrie horen ook moderne leidingsystemen die aansluiten bij de eisen binnen de automotive (snel, schoon en betrouwbaar). Wij leveren betrouwbare oplossingen die snel, schoon en eenvoudig te installeren zijn. Perslucht, stoom, proceswater of industriële gassen, met VSH producten heeft u altijd een goede oplossing binnen de automotive.

Kort gezegd, zorgen wij voor korte downtime door snelle, schone en veilige oplossingen te bieden. 

heb je vragen?

neem gerust contact op